SÖK bläckpatron
Annonser:
Foto1

TOPPLISTAN Betyg Länk
3.5 Till butiken >>
3 Till butiken >>
3 Till butiken >>
2.5 Till butiken >>
2.5 Till butiken >>
2.5 Till butiken >>
2 Till butiken >>
Artiklar om bläckpatroner och toners den 24 February 2010

Terror, svett och tårar - skriven av Anna Lindquist

Jag vet, jag vet!
Don efter person, rätt sak på rätt plats och allt det där (efter denna publicering kommer jag förmodligen att få fly landet, byta identitet och leva på sockerrör hela mitt liv, Ja, om chefen märker den här lilla avstickaren vill säga.)

Jag satt i godan ro idag och skummade genom webbens alla sidor idogt på jakt efter senaste nytt inom bläckpatroner, lasertoner, skrivare och allmännyttig forskning rörande printandet av allt som tänkas printa kan.
Utbildande – ja visst, Karaktärsdanande – definitivt, Nervkittlande – not so much.
Med det i åtanke kan ni kanske föreställa er min outsägliga häpnad över vad jag hittade på CBC:s hemsida.

Jag satt således och sökte efter senaste nytt om skrivare, teknik och utveckling.  Jag skummade igenom sida efter sida samtidigt som jag närde en ljuvlig dagdröm om varma sandstränder, svalkande drinkar och ljummen bris. Tja, en hel del annat också men det hör inte hit.

Vad finner jag då?
Jo, vi vet ju alla sedan tidigare att förargelseväckande beteende inte hör hemma på flygplan, inte sant.
Man kan kallt räkna med att en överförfriskad passagerare blir en avsläppt passagerare vid första bästa mellanlandning. Så även om man uppträder hotfullt, oförskämt eller har planer på att kapa planet.
Alla sådana händelser kommer med reprimander i form av inställda reseplaner.

Jag kan meddela att listan har utökats med ännu en sak som hamnar på ”Saker-att-inte-göra-ombord-på flygplanet-för-medresenärernas-säkerhet listan”. Man får under inga som helst omständigheter missa att duscha innan man äntrar planet. Kroppsodör ses numera som ett allvarligt hot mot resenärernas säkerhet och bekvämlighet.

Detta fick av allt att döma en man i Canada erfara när han ertappades med en odör av den kalibern att flygpersonalen ansåg att övriga passagerare löpte en odefinierad risk att resa med honom. ”Säkerhet och komfort för våra resenärer är naturligtvis vår högsta prioritet." Säger flygbolagets presstalesman. Säkerhet och komfort innefattade av allt att döma inte att bistå mannen med lite tvål och vatten och kanske en deodorant.
Den stackars illaluktande mannen fick helt sonika lämna planet och hans medresenärer fick påbörja sin färd till slutdestinationen utan honom, 15 minuter försenade.

Så, vad kan vi då lära utav detta? Jo, man får inte vara full, man ska inte kapa ett plan och man måste under alla omständigheter vara doftfri.

Eller som mamma alltid sa: Hel och ren, älskling. Du vet aldrig vad som kan hända…